DM i Star Trek 2002

© 2013 André Stæhr Kontakt

DM i Star Trek - 2002

I Subspace 2002, nr. 3 kunne man læse:

Igen i år er det foreningens store fornøjelse at invitere til DanmarksMesterskab i Star Trek på KVL i København.

Det årlige DM er et arrangement, hvor trekkies.dk kårer den person i Danmark, der ved mest om Star Trek. Der er masser af gode præmier at vinde, både til konkurrence-deltagerne og publikum. Sidste års DM var nok det mest spændende til dato, og er du ikke et omvandrende Star Trek-leksikon er det en stor og spændende oplevelse at overvære DM'et som publikum.

Som noget nyt har vi nu udvidet programmet, så i år sker der meget andet end selve DM'et. Fra dørene åbnes klokken I 0.00 til de igen lukkes klokken 22.00 er der foredrag om teknologi, fremvisning af videoforedraget Stars in Trek; Behind the Scenes programmer, forskellige action afsnit og udvalgte afsnit fra Star Trek The Animated Series.

Tro nu ikke at det er det eneste der sker, for ligesom sidste år afholdes der i år også en publikums-konkurrence og der vil være underholdning og undervisning i Star Trek-dans hen på aftenen.

Vi viser selvfølgelig også første afsnit af anden sæson af Enterprise, samt et gensyn med sidste afsnit af første sæson.

Hele programmet kan ses andetsteds her på siden.

DM'et afholdes lørdag den 26/ I 0 på KVL i København (adressen kan ses i kalenderen), dørene åbnes klokken I0.00 og lukkes først igen klokken 22.00. Selve DM-finalen starter klokken 16.15 og slutter klokken ca. I 8.00. Både før og efter er der som nævnt flere ting at vælge imellem, så ingen skulle komme til at kede sig.

Ved dette års DM kan spørgsmålene tage udgangspunkt i enhver information, der kan bekræftes på basis af følgende materiale:
• Alle afsnit fra TOS
• Alle afsnit fra TNG
• Alle afsnit fra DS9
• Alle afsnit fra VOY
• Alle 9 Star Trek-film (fra og med i år er spørgsmål vedrørende film nr. 5 tilladt)
• Star Trek-kronologien (nyeste bagudgaver)
• Star Trek-encyclopædien (nyeste bagudgaver)

De udspecificerede regler for konkurrencen kan findes på foreningens webside: www.trekkies.dk
Tilmelding er ikke nødvendig. Du skal blot møde op på selve dagen og fortælle, om du ønsker at være publikum eller konkurrencedeltager til DM, et.