DM i Star Trek 1997

© 2013 André Stæhr Kontakt

DM i Star Trek - 1997

Det første DM i Star Trek var ikke så planlagt, som mange tror. Faktisk var ideen til DM i Star Trek kommet frem, da André blev interviewet til The Voice og skulle komme med nogle smart ting i forbindelse med foreningen blev stiftet året før. Men når man lover noget, skal det jo holdes :-)

Så i samarbejde med science fiction cirklen og Star Wars foreningen blev DanCon 97 skabt og der blev der så holdt DM i Star Trek.

Hvad der blev skrevet i Subspace

Danmarksmesterskab i Star Trek

Endelig kommer det – det længe ventede Danmarksmesterskab i Star Trek. Har du en stor viden om Star Trek og kunne du tænke dig at vinde Star Trek trofæet! så er det nu du skal begynde at øve dig, se Star trek bånd og læse diverse bøger om Star Trek.

Der vil blive mange forskellige typer af spørgsmål, inde for forskellige emner i Star Trek. Nogle af kategorierne bliver:

Stardate - hvornår var det nu det var
Personer - hvem er hvem og hvad spillede de
Citater - hvem sagde hvad
Skibe - hvem fløj hvad og hvor hurtigt

Der kommer selvfølgelig flere kategorier, med de er endnu en hemmelighed (det skal jo ikke være for nemt). Der bliver præmie til de tre bedste og vinderen for lov at kalde sig ”Danmarksmester i Star Trek” i et helt år.

For at det skal være muligt at svare på spørgsmål, er det KUN officielt Star Trek materiale der vil blive stillet spørgsmål omkring. Altså ikke noget fra romaner, ikke noget fra ST:TAS eller noget fra uofficielle udgivelser. Hvad der helt præcist betragtes som officielt materiale, kan du finde på vores hjemmeside under DanCon97.

Danmarksmesterskabet kommer til at ske i forbindelse med DanCon97, som er en science fiction komsammen, med deltagelse fra Science Fiction Cirklen, trekkies.dk og Dansk Star Wars forening. Der vil blive vist film, holdt foredrag og selvfølgelig Danmarksmesterskab i Star Trek. Du kan læse mere om hvad der kommer til at ske på selve DanCon97 på trekkies.dk hjemmesiden (kig under NEWS fra midten af september).

DanCon97
Medborgerhuset på Blågårds Plads
Blågårdsplads
2200 København N

Lørdag d. 15. November fra 12.30
Søndag d. 16. November fra 12.30

Der er gratis adgang for medlemmer af trekkies.dk mod forevisning af medlemskortet.